Help Wanted!!

Help Wanted!!

Plaats:
Westerveld
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Erop uit, Creatief & muziek
Tijdsbesteding:
soms
Tip anderen via:

Onze jeugd heeft het best zwaar gehad! Nu is het tijd voor ontspanning, soms even niks doen, chillen, leuke dingen maken voor TikTok, workshops social media, etc..

Wij zoeken actieve spontane vrijwilligers die graag met jeugd werken en begrijpen dat jongeren jou als voorbeeld zien, zich aan je kunnen optrekken ... en wanneer het even niet zo lekker gaat bij jou van zich af praten, maar vooral plezier willen hebben.

Het jongerenwerk in Westerveld verzorgt en ondersteund diverse activiteiten, o.a. vrijetijd-activiteiten, recreatieve activiteiten en workshops. Dat doen we met veel partners en natuurlijk niet alleen. Daarnaast helpen we jongeren regelmatig om voorzieningen zoals een skatebaan of voetbalcourt te krijgen in hun dorp.

Voor het ondersteunen van onze recreatieve activiteiten zoeken we mensen die er willen zijn voor alle jeugd tussen de 11 en 14 jaar. Deze groep jongeren heeft in de afgelopen tijd best moeten afzien, met alle die corona-maatregelen waaraan ze zich moesten houden. We zoeken mensen die hen een hart onder de riem willen steken.

Taken die we van je vragen zijn "begeleiding en toezicht", dat doe je door onder meer een "potje voetballen", "het bos in", "gewoon kletsen", "samen wat drinken". Maar ook toezien op goed gebruik van materiaal,.... en soms als praatpaal fungeren wanneer iemand zijn "ei" even kwijt moet, naast gewoon een lolletje met ze hebben.

We zoeken meerdere mensen uit verschillende dorpen in Westerveld. We maken gebruik van dorpshuizen of andere geschikte locaties in Dwingeloo, Diever, Havelte en Vledder.

Wat wij je bieden is begeleiding en ondersteuning, een mooie aanvulling op je C.V., ontzettend veel plezier en eventueel enige scholing/training om goed toegerust te zijn.

We vragen een VOG(vanzelfsprekend vergoeden we die), omdat je met jongeren werkt.

Neem voor interesse of kennismaking gerust contact op met mij.

  • De vraag van Emil is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Emil weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Welzijn MensenWerk
Geplaatst door:
Profielfoto van Emil
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Emil
  • De vraag van Emil is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Tijdsbesteding:
soms
Bedankt voor het melden