csrf
Young Impact logo
Young Impact

Fietsen met de Duo fiets

Heb je een uurtje per week tijd? En vind je het fijn om met je haren door de wind te fietsen? Voor onze locatie Jabikshof ben ik op zoek naar een vrijwilliger die samen met de bewoners een ritje op de Duofiets wil maken om zo te genieten van de omgeving en het buiten zijn.

Lees meer

structureel

Leeuwarden

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Heb je een uurtje per week tijd? En vind je het fijn om met je haren door de wind te fietsen? Voor onze locatie Jabikshof ben ik op zoek naar een vrijwilliger die samen met de bewoners een ritje op de Duofiets wil maken om zo te genieten van de omgeving en het buiten zijn.

Praktische informatie

Eenmalig 1 tot 2 uur

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Leeuwarden

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Ouderen

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Leeuwarden, Smallingerland, Súdwest-Fryslân

Friend4friend: maatjes voor een betere wereld

Solidair Friesland

Ben je een jonge Nederlander of een jonge nieuwkomer (16-30 jaar)? Wil je een nieuwe cultuur leren kennen? En ook iets voor een ander en/of de samenleving betekenen? Dan is friend4friend iets voor jou! Friend4friend is een project in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en koppelt een jonge nieuwkomer aan een jonge Nederlander. Jullie worden persoonlijk begeleid door Marina, Sanne of Caroline, coördinatoren van friend4friend. Jullie trekken samen op, leren elkaar kennen en doen samen vrijwilligerswerk. Er zijn groepsbijeenkomsten met alle deelnemers waarin we workshops aanbieden om je talenten te ontwikkelen. Ook activiteiten als samen schaatsen, bowlen, eten, varen, enz. staan op het programma. In Fryslân kun je je in ieder geval aansluiten bij friend4friend in de gemeenten Leeuwarden en Smallingerland, maar ook in Sneek zijn er mogelijkheden! Wat moet je weten: • Voor jongeren - Nederlanders én nieuwkomers - tussen 16 en 30 jaar • Maximaal 6 maanden • Gemiddeld 4 uur per week, • Totaal 80 uur, waarbij je samen 40 uur iets voor een ander gaat doen of betekenen • Tijd en plaats zijn flexibel • Met leeftijdgenoten • Enthousiaste begeleiding • Voor een nieuw netwerk • Voor nieuwe vrienden! • Europees erkend certificaat * Een MDT-project (Maatschappelijke Diensttijd) Samen werk je aan het versterken van je cv. Samen leer je nieuwe mensen kennen. Je leert elkaars cultuur kennen. Je ontdekt nieuwe kwaliteiten en leert nieuwe vaardigheden. En er ontstaan nieuwe vriendschappen!

Structureel
Jongeren
Leeuwarden

Burenhelpers die het verschil maken

Hobby om de Hoek

Wij zoeken mensen die BURENHULP willen organiseren. Dat gaat als volgt: stel iemand heeft een tuintje die hij of zij zelf niet meer kan onderhouden. Dan ga jij (samen met collega-vrijwilligers) deur-aan-deur bij deze persoon in de buurt vragen of er mensen zijn die een buur willen helpen. Je zegt dat we een TEAM vormen van BURENHELPERS. Jouw werk bestaat er dus uit om (samen met anderen zo'n TEAM te vormen. We zetten deze mensen in een app-groep en dan is jouw taak volbracht. Eventueel word je aangewezen om de appgroep te begeleiden. Je zult zien dat deze methode heel goed werkt en je maakt heel veel mensen blij en je zorgt voor verbinding in een buurt. Je bent van harte welkom!

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Groningen, Leeuwarden

Vrijwilligers Kindervakantieweken

Humanitas District Noord

Vrijwilliger kindervakantieweken, iets voor jou? Er zijn kinderen die niet op vakantie kunnen. Om wat voor reden dan ook. Speciaal voor deze kinderen organiseert Humanitas vakantieweken in de zomer. Een team van vrijwilligers bezorgt de kinderen een heerlijke vakantieweek. Deze vrijwilligers begeleiden de kinderen en verzorgen het programma met veel leuke activiteiten, ontspanning en plezier op de vakantielocatie. Elke vrijwilliger heeft een groepje van 4 kinderen onder zijn/haar hoede, met wie hij/zij de hele week optrekt. Ga jij mee als vrijwilliger? Vind jij het leuk om met kinderen om te gaan? Ben je enthousiast, creatief en geduldig, maar kun je ook handelend optreden als dat nodig is? En hou je van samenwerken in een team? Want je staat er niet alleen voor. Je krijgt een goede voorbereiding door middel van een trainingsdag. Interessant of leuk aan deze vacature Je gaat interessant, leuk en zinvol vrijwilligerswerk doen bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Je werkt samen met andere vrijwilligers in een leuk team, waarmee je ook samen de voorbereiding en training doet. Je kunt altijd steun, advies en begeleiding krijgen van de hoofdleiding als dat nodig is. Ja, ik ga mee! Word jij hier enthousiast van? Meld je dan aan! Je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. We nemen dan snel contact met jou op.

Project
Jongeren
(kleine) groepen