csrf
Young Impact logo
Young Impact

Bezorg jij onze bewoners een leuke tijd?

Wij zoeken vrijwilligers die activiteiten willen ondernemen met onze bewoners zoals wandelen, koffie drinken, spelletjes doen, koken etc. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Ook eigen ideeën voor activiteiten zijn van harte welkom! De Prince is een beschermde woonvorm van Cosis in het centrum van Coevorden. Hier wonen volwassenen die zorg binnen de GGZ ontvangen. Heb jij interesse? Vraag gerust om meer informatie!

Lees meer

structureel

Coevorden

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Wij zoeken vrijwilligers die activiteiten willen ondernemen met onze bewoners zoals wandelen, koffie drinken, spelletjes doen, koken etc. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Ook eigen ideeën voor activiteiten zijn van harte welkom!
De Prince is een beschermde woonvorm van Cosis in het centrum van Coevorden. Hier wonen volwassenen die zorg binnen de GGZ ontvangen.
Heb jij interesse? Vraag gerust om meer informatie!

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Coevorden

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Extra begeleiding mogelijk

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Coevorden

(Wandel) maatje

Treant, locatie de Schutse

Een mevrouw van 91 zoekt een vrijwilliger die af en toe met haar wil wandelen, eventueel wil winkelen of over Parijs of de Natuur wil praten. Of foto's en filmpjes wil bekijken. Niet alles moet, maar mag. Mevrouw is slechthorend en verplaatst zich in een rolstoel. Ze is niet zwaar. Mevrouw geeft de voorkeur aan een vrouwelijke vrijwilliger. We zijn blij met jou als vrijwilliger. Als vrijwilliger kun je rekenen op een jaarlijks etentje, een Kerstattentie, voordelige sportmogelijkheid, op eventuele reiskostenvergoeding en op veel voldoening. Meer informatie over de Schutse en cliënten vind je op Treant.nl.

Structureel
Jongeren
Coevorden

Waterfestijn Coevorden - Sleen - Schoonoord

Maatschappelijk Welzijn Coevorden

Help jij mee om jongeren en kinderen in de gemeente Coevorden een geweldige middag te bezorgen? Op woensdag 21 (Coevorden), donderdag 22 (Sleen) en vrijdag 23 (Schoonoord) augustus organiseren wij een waterfestijn voor kinderen en jongeren in de gemeente Coevorden. Wij hebben hulp nodig om onze 6 opblaasbare attracties op te zetten en weer op te ruimen. Vele handen maken licht werk en hopen dat er een aantal vrijwilligers zijn die ons willen helpen. Uiteraard hebben we de koffie klaarstaan voor de vrijwilligers!

21-08-2024 en 2 meer
Jongeren
(kleine) groepen