csrf
Young Impact logo
Young Impact

Buddy voor leuke dingen doen

Voor een bewoonster bij ons op de Pratumplaats van Reinaerde ben ik opzoek naar een maatje die eens in de zoveel tijd wat leuks met haar wilt doen. Denk hierbij aan samen bakken, knutselen, spelletjes, koken, shoppen, naar de bioscoop. Ze is 25, heeft een licht verstandelijke beperking en autisme. Ze is een rustig en lief meisje en zoekt iemand die bij haar kan aansluiten. Lijkt jou dit leuk en gezellig, neem dan contact op.

Lees meer

structureel

Utrecht

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor een bewoonster bij ons op de Pratumplaats van Reinaerde ben ik opzoek naar een maatje die eens in de zoveel tijd wat leuks met haar wilt doen. Denk hierbij aan samen bakken, knutselen, spelletjes, koken, shoppen, naar de bioscoop. Ze is 25, heeft een licht verstandelijke beperking en autisme. Ze is een rustig en lief meisje en zoekt iemand die bij haar kan aansluiten. Lijkt jou dit leuk en gezellig, neem dan contact op.

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Utrecht

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Utrecht

Hulp gezocht voor praktische klussen

Serve the City Utrecht

Ben jij handig in klussen en zou je graag wat voor iemand willen betekenen? Lees dan snel verder! Voor een aantal Utrechters zoeken wij vrijwilligers die handig zijn en graag hun handen uit de mouwen steken voor een ander. Deze Utrechters kunnen sommige klussen niet altijd meer zelfstandig uitvoeren vanwege ouderdom en/of lichamelijke klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verven van een muur, helpen met een verhuizing of een kast in elkaar zetten. Als vrijwilliger bieden we je persoonlijke begeleiding. Je werkt mee aan maatschappelijke impact in de stad, je vergroot je netwerk, er is ruimte om andere vrijwilligers te ontmoeten tijdens onze borrels en je wordt uitgenodigd voor onze trainingen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om je in te zetten als vrijwilliger? Stuur ons een bericht! #Praktisch #Handenuitdemouwen #Helpen #Utrecht Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie. Wij zetten jongeren tussen 16-30 in als vrijwilliger voor Utrechters die hulp en aandacht kunnen gebruiken. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Utrecht

Doe mee aan Maatschappelijke Diensttijd (MDT)

Serve the City Utrecht

Bij MDT staat jouw ontwikkeling centraal en ben je tegelijk van betekenis voor een ander. Doe jij ook mee? Alle jongeren tussen 14-27 jaar zijn welkom. Of je nu werkt, studeert of een tussenjaar hebt. Ook als je uitvalt tijdens je studie, of zonder werk thuis zit en je behoefte hebt aan nieuwe kansen en ervaringen is MDT er voor jou! Bij MDT zet je je voor minimaal 80 uur in als vrijwilliger binnen 6 maanden. Dat is ongeveer 3 uur per week. Samen zoeken we naar een passende plek waar je je vrijwilligerswerk kan doen. Naast je vrijwilligersplek krijg je gedurende het hele traject persoonlijke begeleiding. Het begint bij een intake, waar we kijken naar je kwaliteiten en waar jij je in wil ontwikkelen. Naast begeleiding vanuit je persoonlijk coördinator ontmoet je ook andere deelnemers. Hierbij kan je denken aan workshops, trainingen en andere gezamenlijke activiteiten. Aan het einde van de 80 uur ontvang je een Europees erkend certificaat. Hierop komen je kwaliteiten te staan die wij bij je hebben gezien. Dit is een mooie aanvulling op je CV en een bewijs dat jij je hebt ingezet voor een ander! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op! #Maatschappelijkediensttijd #MDT #Ontwikkeling #Vrijwilligerswerk Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie. Wij zetten jongeren tussen 16-30 in als vrijwilliger voor Utrechters die hulp en aandacht kunnen gebruiken.

Structureel
Jongeren
Utrecht

Tuinmaatje gezocht!

Serve the City Utrecht

Houd je van tuinieren en wil je graag iemand blij maken? Reageer dan snel! Voor een aantal Utrechters zijn we op zoek naar iemand met groene vingers die het leuk vindt om te tuinieren. Deze Utrechters lukt het zelf niet meer om hun tuin te onderhouden in verband met ouderdom en/of lichamelijke klachten. Ze hebben een beperkt netwerk en onvoldoende financiële middelen en zouden het erg fijn vinden om een vrijwilliger te ontvangen die hen hierbij die hen hierbij kan hepen. Als vrijwilliger bieden we je persoonlijke begeleiding. Je werkt mee aan maatschappelijke impact in de stad, je vergroot je netwerk, er is ruimte om andere vrijwilligers te ontmoeten tijdens onze borrels en je wordt uitgenodigd voor onze trainingen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om je in te zetten als vrijwilliger? Stuur ons een bericht! #Tuinmaatje #Tuinieren #GroeneVingers Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie. Wij zetten jongeren tussen 16-30 in als vrijwilliger voor Utrechters die hulp en aandacht kunnen gebruiken. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Utrecht

Vrijwilligersbegeleider taalmaatjes

Taal Doet Meer

Taal Doet Meer zoekt vrijwilligers die talent hebben voor coaching en organiseren, voor de taak van vrijwilligersbegeleider. Wil jij bijdragen aan gelijke kansen voor alle kinderen in Utrecht? Wij zoeken een vrijwillige vrijwilligersbegeleider voor het project Taalmentoraten. Wat doe je als coördinator Taalmentoraten? Als coördinator ben jij het aanspreekpunt voor een groepje van +/- 8 vrijwillige taalmentoren. Je organiseert het koppelingsgesprek tussen de mentoren en de jongeren (pupillen). Vanaf dat moment ben je het eerste aanspreekpunt voor de mentoren. Met vragen over de begeleiding van hun pupil komen ze eerst bij jou terecht. Ook organiseer je eens per twee maanden een bijeenkomst voor jouw groepje mentoren, zo kunnen ze ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Aan het einde van het traject zorg je voor een goede afsluiting tussen de mentor en het gezin. Je bent als coördinator de spil in de organisatie. In je werk word je ondersteund door een projectleider van Taal Doet Meer. Lastige casussen worden altijd samen besproken, en iedere maand is er een werkoverleg, intervisie en/of workshop met de jeugdcoördinatoren. Wat heb jij in huis? Je hebt affiniteit met taal en culturen en je bent goed in het betrekken van mensen. Je bent open en communicatief, hebt HBO werk- en denkniveau en organisatietalent. Je bent leergierig, bereid trainingen te volgen, zelfstandig en betrouwbaar: als je je commitment geeft, blijf je ook. Binnen de afspraken ben je flexibel en zet je door als het even tegen zit. Je bent zo’n 4 uur per week (flexibel) beschikbaar en kent je weg in de stad Utrecht. Wat krijg je ervoor terug? Als coördinator kun je binnen flexibele werkuren tijdens schooltijden ervaring opdoen met een grote en diverse groep vrijwilligers en cursisten uit allerlei culturen. Zinvol werk dus met een grote maatschappelijke impact! Je kunt begeleiding verwachten vanuit de organisatie, een introductiecursus, deskundigheidsbevordering en verschillende activiteiten. Tot slot bieden wij ook een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering. Interesse / vragen? Heb je belangstelling voor de functie van Coördinator Taalmentoraten? Stuur dan een bericht! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via een bericht.

Project
Jongeren
Utrecht

Boodschappen hulp gezocht!

Serve the City Utrecht

Help kwetsbare Utrechters door boodschappen voor hen te doen! Ben jij voor een langere tijd beschikbaar en flexibel in je uren? En wil je daarnaast kwetsbare Utrechters helpen door boodschappen voor hen te doen? Meld je dan snel aan! Als vrijwilliger bieden we je persoonlijke begeleiding. Je werkt mee aan maatschappelijke impact in de stad, je vergroot je netwerk, er is ruimte om andere vrijwilligers te ontmoeten tijdens onze borrels en je wordt uitgenodigd voor onze trainingen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om je in te zetten als vrijwilliger? Stuur ons een bericht! #BoodschappenMaatje #HulpBieden #GoedDoen Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie. Wij zetten jongeren tussen 16-30 in als vrijwilliger voor Utrechters die hulp en aandacht kunnen gebruiken. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Utrecht

Taalmaatje gezocht!

Serve the City Utrecht

Lijkt het jou leuk om een ander te ondersteunen in het leren van de Nederlandse taal? Dan is deze hulpvraag iets voor jou! Voor verschillende mensen in Utrecht zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die hem/haar zou willen helpen met het oefenen van de Nederlandse taal. Bij interesse voor het worden van een taalmaatje, zullen wij op op basis van een kennismakingsgesprek met jou, iemand die hulp nodig heeft aan jou koppelen. Wij kiezen iemand waarvan wij denken dat er een klik zou kunnen ontstaan. Als vrijwilliger bieden we je persoonlijke begeleiding. Je werkt mee aan maatschappelijke impact in de stad, je vergroot je netwerk, er is ruimte om andere vrijwilligers te ontmoeten tijdens onze borrels en je wordt uitgenodigd voor onze trainingen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om je in te zetten als vrijwilliger? Stuur ons een bericht! #Taalmaatje #Kletsen #samenleren #lerenvanelkaar Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie. Wij zetten jongeren tussen 16-30 in als vrijwilliger voor Utrechters die hulp en aandacht kunnen gebruiken. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Utrecht

Groepenbegeleiders gezocht!

Serve the City Utrecht

We zijn op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden om regelmatig een groepje vrijwilligers (3-5 mensen) te begeleiden tijdens hun vrijwilligersactiviteit. Wat ga je doen? Hierover gaan we altijd in gesprek, dit is afhankelijk van wat je leuk lijkt en hoe flexibel je bent qua uren. Voorbeelden zijn: 👴👵 Helpen bij een sociaal activiteit: Vind jij het leuk om vrijwilligers te begeleiden tijdens een sociaal activiteit, zoals met ouderen wandelen of tijdens een bakdag of tuindag? Of om bijvoorbeeld te ondersteunen bij het werven van vrijwilligers op het AZC? 💡💪👩‍🎨 Helpen bij de uitvoer van een praktische klus door vrijwilligers: Vind je het leuk om van te voren bij een hulpontvanger langs te gaan, een inschatting te maken van de klus en wat daarvoor nodig is, om vervolgens de groep vrijwilligers in de klus te begeleiden? Wat is hiervoor nodig? - Vanuit Serve the City Utrecht zullen we een VOG voor je aanvragen - Een gesprek waarin we jou wensen en mogelijkheden voor het begeleiden bespreken Spreekt deze oproep jou aan en kom je graag in contact met diverse groepen mensen? Of wil je ervaring opdoen binnen het sociaal domein en hiermee je CV een boost geven? Reageer dan 🙋🙋‍♂️!

Structureel
Jongeren
Utrecht

Deskundige social media voor ons hospitium

Johannes Hospitium Vleuten

Wij willen graag vanuit ons hospitium actiever worden op social media, met name Facebook en Instagram. Meer bekendheid over wat een hospice precies is, het werven van vrijwilligers etc. We hebben echter onvoldoende kennis in huis om dit goed van de grond te krijgen. Ben jij deskundig en enthousiast op dit gebied en wil je je steentje bijdragen? Dan komen we graag in contact met jou! We verwachten dat het circa twee tot vier uur per week zal kosten, voor een afgebakende periode. Het gaat om het ontwerpen van content, het maken van een jaarplanning enzovoorts.

Structureel
Jongeren
Utrecht

Huiswerkbegeleiders gezocht!

Serve the City Utrecht

Wil jij iets voor een ander betekenen en vind je het leuk om bijles te geven? Lees dan snel verder! We zijn opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een leerling te ondersteunen bij zijn/haar schoolwerk. Het gaat voornamelijk om het oefenen met (begrijpend) lezen en het vergroten van de woordenschat. Veel kinderen kunnen de extra hulp goed gebruiken; ouders kunnen deze hulp vaak niet kunnen bieden omdat Nederlands niet hun moedertaal is. Als vrijwilliger bieden we je persoonlijke begeleiding. Je werkt mee aan maatschappelijke impact in de stad, je vergroot je netwerk, er is ruimte om andere vrijwilligers te ontmoeten tijdens onze borrels en je wordt uitgenodigd voor onze trainingen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om je in te zetten als vrijwilliger? Stuur ons een bericht! #Utrecht #helpen #kinderen #huiswerkbegeleiding Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie. Wij zetten jongeren tussen 16-30 in als vrijwilliger voor Utrechters die hulp en aandacht kunnen gebruiken. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Utrecht

Gezelsschapsmaatje gezocht voor ouderen

Serve the City Utrecht

Houd je van kletsen en gezelligheid? Lees dan snel verder! Voor een aantal oudere Utrechters zijn we op zoek naar vrijwilligers die van gezelligheid houden en nieuwsgierig zijn. Deze ouderen hebben een beperkt netwerk en zouden het leuk vinden om een vrijwilliger te ontvangen die hen komt bezoeken om gezellig over van alles en nog wat te kletsen. Kijk voor een ervaringsverhaal van een maatjeskoppel op onze Instagram @servethecityutrecht. Als vrijwilliger bieden we je persoonlijke begeleiding. Je werkt mee aan maatschappelijke impact in de stad, je vergroot je netwerk, er is ruimte om andere vrijwilligers te ontmoeten tijdens onze borrels en je wordt uitgenodigd voor onze trainingen. Lijkt dit je leuk? Neem dan snel contact met ons op, dan maken we graag kennis met je en kunnen we op basis van jouw interesses je matchen aan een oudere! #maatjescontact #kletsen #vragenstellen #Utrecht Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie. Wij zetten jongeren tussen 16-30 in als vrijwilliger voor Utrechters die hulp en aandacht kunnen gebruiken. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

Structureel
Jongeren