Ontmoetingscentrum Prinsenhof

Adres
bramanteplein 2
Vestigingsplaats
Rotterdam Prinsenland
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.ontmoetingscentrumprinsenhof.nl
Omschrijving
Prinsenhof is een plek waar iedereen terecht kan. Het is een warme plek waar het gezellig is om een kopje koffie te drinken of een maaltijd te gebruiken en waar zorg & welzijn en activiteiten elkaar aanvullen. Op deze manier ontstaat er een leuke schakel tussen gezondheid en plezier.
In 2006 heeft een bijzondere samenwerking van betrokken vrijwilligers met Woonstad Rotterdam, Pameijer en Laurens ervoor gezorgd dat de Prinsenhof uitgegroeid is tot een ontmoetingscentrum met verschillende faciliteiten en activiteiten.

Het bijzondere van ons beleid is dat de activiteiten op het gebied van onder meer beweging, creativiteit, entertainment en educatie door en voor bewoners worden georganiseerd. De zorgfaciliteiten van onze organisatie zorgen ervoor dat inwoners van Prinsenland langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Het centrum is voornamelijk gericht op ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Prinsenhof wil de vooroordelen tegen deze laatste groep wegnemen door ze in het ontmoetingscentrum te laten participeren.

Prinsenhof is Huis van de Wijk voor de wijk Prinsenland. Dat betekent dat wij activiteiten ontwikkelen en alle bewoners de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van ons ontmoetingscentrum. We werken daarin nauw samen met Buurtwerk en Dock, maar ook met andere partners uit de wijk. Hebt u vragen of wilt u, samen met ons, iets voor de bewoners in de wijk doen. Kom dan vooral eens binnen lopen en vraag naar de mogelijkheden
Profielfoto van Jacqueline Lorwa

Huisgemaakte verse maaltijden

Ontmoetingscentrum Prinsenhof

Vind u het gezellig om met anderen te eten? In het Grand Café van Prinsenhof (Huis van de Wijk Prinsenland) kunt u dinsdag, woen...

Organisatie logo Ontmoetingscentrum Prinsenhof